SERVIRA / InterWorx: a ma elérhető legsokoldalúbb hosting megoldás

InterWorx: a ma elérhető legsokoldalúbb hosting megoldás

Virtuális InterWorx szerver - All-Flash alapon is!

interworx, hosting, vps, felhő, cloud, flash, interworx server, interworx szerver
Lapraszerelt, előtelepített szerver már 12.900HUF-tól havonta!

Mi az az InterWorx?

Az InterWorx egy webhosting vezérlőpult, melyre gyakran InterWorx Cluster Panelként hivatkoznak. A segítségével lehetőség nyílik a szervereket érő terhelés dinamikus elosztására, valamint a webes felületen keresztül különböző fürtözési megoldásokat is biztosít.

Milyen szolgáltatásokkal rendelkezik?

Ma jelenleg két domináns hosting szoftverről beszélhetünk: az InterWorx mellett sok szolgáltató a cPanel legújabb verzióját kinálja ügyfelei számára, azonban az InterWorx számos területen többet nyújt a felhasználók számára.

Az InterWorx legújabb verziója - mely a servira.com által biztosított InterWorx szervereken is megtalálható - támogatja a több szervert összefogó rendszerek, fürtök, kisebb és nagyobb méretű felhők menedzselését is. A vezérlőpanel segítségével egyszerűen elosztható a terhelés a kiszolgáló szerverek között, valamint valós időben mutatja az egyes kiszolgálók állapotát, terhelési adatait.

Az InterWorx továbbá támogatja egyszerre több, távoli MySQL adatbázis-szerver használatát is, valamint lehetőséget biztosít külső fileszerverek használatára is.

Természetesen az InterWorx a biztonságra is komoly hangsúlyt fektet: a szoftver natívan támogatja a különböző, IPv6 technológiával kapcsolatos megoldásokat, valamint lehetőséget biztosít több digitális aláírás használatához akár egyetlen fiók esetén is. Szintén a biztonságot növeli a reCaptcha teszt a belépéskor, illetve a frissítések központi disztribúciója: valahányszor új cPanel verzió válik elérhetővé, a szoftvert futtató szerverek automatikusan letöltik és telepítik a frissítést anélkül, hogy felhasználói beavatkozásra lenne szükség - ezzel lehetővé válik az esetlegesen felbukkanó 0day" style="text-decoration: underline;">0day sebezhetőségek azonnali javítása.

Komplett megoldások egyetlen kattintással

Az InterWorx segítségével egyetlen kattintással telepítheti a legnépszerűbb blog, hírportál, file- és médiamegosztó megoldásokat. Csak néhány példa ezek közül:

Felhasználói felület

Az InterWorx felhasználói felülete teljes mértékben CSS alapú, így akár teljesen egyedi, saját megjelenést is készíthetünk hozzá. Belépéskor lehetőség van a felhasználónév mellett e-mail cím használatára is, valamint a vezérlőpanel segítségével különböző felhasználókat különféle jogosultságokkal ruházhatunk fel.

E-mail kezelés

Az InterWorx panel beépített spam- és vírusszűrővel rendelkezik, valamint lehetőség van globális tiltólista létrehozására is. Emellett felhasználónként és fiokónként testreszabható a fiók mérete, illetve automatikus továbbításra is képes a rendszer.

További szolgáltatások

Az InterWorx vezérlőpult lehetőséget biztosít shell alapú hozzáférésre, valamint az aktív shell kapcsolatok valós idejű monitorozására, esetleges megszakítására is.
Az InterWorx panelen belül létrehozható viszonteladói program is, melyekhez különböző csomagok konfigurálhatóak.
Az InterWorx képes teljes biztonsági mentést készíteni a weboldalakról, támogatja a cron feladatokat, rendelkezik beépített filekezelővel, illetve új fiókok esetén képes automatikusan elvégezni a megfelelő DNS beállításokat is.
 

 

További információért lépjen velünk kapcsolatba az info [@] rendszerinformatika.hu e-mail címen!
Támogatott rendszereink