SERVIRA / Felhő hírek / A felhő szervereket célozza az Intel a Broadwell chipekkel

A felhő szervereket célozza az Intel a Broadwell chipekkel

Broadwell-DE chip kerül majd közvetlenül az Intel alaplapokra. Ennek előnyei is vannak, de persze kompromisszumokra is szükség volt. Az Intel nagy reményeket fűz a nagyteljesítményű Broadwell-DE chipek alaplapba ágyazásához.

A chip legnagyobb előnye, hogy sokkal több lehetőséget nyújt a panel méretének csökkentésére. Az Intel adatközponti marketing csoportjának vezetője, Shannon Poulin szerint a 2014-es év végére, de legkésőbb 2015 elejére ezek a chipek piacvezetőnek fognak számítani. Az olyan nagy szervergyártók, mint például a Hewlett-Packard és a Dell igyekeznek minél nagyobb teljesítményt elérni.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A chipek számos I/O vezérlővel rendelkeznek majd, valamint igény szerint testre lehet majd szabni őket a hálózati- és storage megoldások elvárásainak megfelelően. A 14 nanométeres gyártási technológiának köszönhetően nem csak gyorsabbak lesznek az Atom-chipeknél, de az energiafogyasztásuk is alacsonyabb lesz.

Emellett a Broadwell-DE chipek búcsút inthetnek számos bus interfacenek is, ami még tovább növelheti a használatukkal elérhető teljesítményt. 

intel, vps, cloud, felhő, iaas, chip, 2014, 2014, Broadwell-DE, Shannon Poulin, Hewlett-Packard, Dell

 

 
Támogatott rendszereink