SERVIRA / Felhő hírek / Windows 8.1 frissítés – SkyDrive leállás

Windows 8.1 frissítés – SkyDrive leállás

A Windows 8.1 frissítése után felbőszült Sky Drive felhasználók lepték el a fórumokat és panaszkodtak a szolgáltatás hiányosságai miatt.

Az elmúlt két hónapban minden a Windows 8.1-ba való átköltöztetésről szólt. Most az operációs rendszer frissítésének híre eltörpül amellett a vihar mellett, amit a SkyDrive cloud tárolási rendszer problémái kavartak.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Részben a Microsoft közösségi oldalán, részben pedig egyéb vitafórumokon panaszkodtak a felhasználók a SkyDrive működésében észlelt fennakadások miatt. A Microsoft moderátorai próbálták megnyugtatni az ingerült ügyfeleket, de változatlanul forró a hangulat. A használók szerint a Windows 8.1 kész katasztrófa és valószínűleg így vagy úgy, de mindenkinek meggyűlik majd vele a baja. Ezzel szemben a Microsoft szóvivője szerint csakis jó tapasztalatai lehetnek a SkyDrive és a frissített operációs rendszer használóinak.

Az említett problémák már a Windows 8.1 telepítése után megkezdődtek. A panaszok közé tartozott az állandó hibaüzenetek küldése, a lassú teljesítmény, a nehézség a fájlok feltöltésével és az eltűnt és sérült mappák, dokumentumok.

A SkyDrive problémái már csak azért is aggasztóak, mert a Windows 8.1 és a felhő szolgáltatás mélyen egymásba lettek ágyazva az operációs rendszer frissítésekor. A Microsoft még októberben ezért könnyebb használhatóságot és nagyobb produktivitást ígértek a használóknak.

Rosszul érinti a Microsoft-ot is a meghibásodás: a SkyDrive rendkívül fontos termék a vállalat portfóliójában, amivel arra törekedtek, hogy megváltoztassák profiljukat és a felhő-alapú szoftverek és szolgáltatások felé nyissanak.

SkyDrive, cloud, felhő, VPS, cloud, Microsoft, fórum, felhasználó, frissítés, storage, tároló, Windows 8.1. Windows 8

 
Támogatott rendszereink