SERVIRA / Felhő hírek / CloudSystem-el bővíti a HP cloud portfólióját

CloudSystem-el bővíti a HP cloud portfólióját

A héten megtartott barcelonai HP Discover rendezvény keretein belül fedte fel a HP új felhőportfólióját. Az új szolgáltatások és megoldások azzal az elgondolással készültek, hogy megfeleljenek a modern adatátviteli modelleknek. Nagyobb gyorsaságot és biztonságot ígérnek a hibrid környezetekben is.

Az új HP CloudSystem magába foglal egy új, felhasználóbarát kezelőfelületet, egyszerűsített eszközöket és egy továbbfejlesztett telepítési folyamatot, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár pár óra alatt hozzanak létre és állítsanak használatba egy komplett privát felhő környezetet.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Ezen felül a CloudSystem a HP új, hibrid felhő kezelését is bemutatta: amiben a biztonságos adatszállítás az elsőszámú szempont, legyen szó akár publikus, akár magán felhőkről. A kezelőfelület integrálja a HP Cloud Service Automation (CSA) 4.0-s verziójának natív támogatását, és magába foglalja a natív támogatást mind a HP CloudOS OpenStack-re mind pedig a nyílt forráskódú szabványú TOSCA-ra.

De a HP a Virtual Private Cloud (VPC) szolgáltatásait is bővíti, különböző megoldásokkal, kezdve a szabványosított, egyszerűen testre szabható és kezelhetőektől egészen a teljeskörű menedzsmentet biztosító szolgáltatási modellekig. A vállalat azt ígéri, hogy minden HP szolgáltatás maximális biztonságot és a privát felhő rugalmasságát biztosítja, mindezt költséghatékonyan egy több-bérlős környezetben. A legújabb megoldások lehetővé teszik, hogy az ügyfelek maguk választhassanak a virtuális vagy fizikai konfigurációk közül. Meghatározva a számukra leginkább megfelelő tárolási és hálózati kapcsolati típust.

 

felhő, cloud, VPS, iaas, HP, Barcelona, CloudSystem, privát, publikus, magán, hibrid, Cloud Service Automation, TOSCA, CloudOS OpenStack, Virtual Private Cloud, VPC, szolgáltatás, bővítés, menedzsment

 
Támogatott rendszereink