SERVIRA / Felhő hírek / Az SSD-k adoptálás a fő trend

Az SSD-k adoptálás a fő trend

A publikus cloud szolgáltatók többségénél továbbra is az SSD-k adoptálása lesz a meghatározó tendencia. Keresik azokat a megoldásokat, hogy elkülönítsék egymástól a publikus felhőket és flash tárolókat, amik nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé.

A legnagyobb felhőszolgáltatók és ügyfeleik, már flashben utaznak.  Ezeket a tároló rendszereket úgy tervezték, hogy a nagyszabású skálázhatóság is megvalósulhasson használatukkor. A megoldások többek között lehetővé tesznek olyan opciókat, mint például a garantált tárolási teljesítményt, akár több ezer alkalmazás esetében is egy közös infrastruktúrán. Ez a funkció párosul a különböző adatredukciós technikákkal és az egész rendszerre kiterjedő automatizálással, ami jelentősen lecsökkenti a beruházási és üzemeltetési költségeket egyaránt. Különösen a hagyományos tároló rendszerekhez viszonyítva.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A vállaltok felhőhasználati szokásait egyre inkább az a tendencia jellemzi, amiben a publikus, a privát és a hibrid cloud egyaránt jelen van. A tárhely szolgáltatók ezzel egy időben azt is leszögezték ügyfelek jelentős része dönt a Flash alapú megoldások mellett, a garantált teljesítmény érdekében. Egyedül az ár marad kétséges. Ha sikerül megfelelő áron ajánlani ezeket a szolgáltatásokat, akkor a teljesítmény lesz a döntő: és egyre többen fognak elköteleződni a Flash mellett.

ssd, cloud, felhő, iaas, flash, storage, tároló, szolgáltató, tárhely

 

 
Támogatott rendszereink