SERVIRA / Felhő hírek / Amazon végre frissíti iOS cloud appját

Amazon végre frissíti iOS cloud appját

Az Amazon felhőtárhelye, annak ellenére, hogy hangzatos névvel fut, meglepően kevés funkcióval bír, ha a többi cloud-alapokon nyugvó versenytársával hasonlítjuk össze. Most megkezdték a felzárkózást.

Különösen a vizuális megjelenítés, a videók terén szorult bővítésre az iOS cloud storage applikáció, mivel olyan szolgáltatókkal kell felvennie a versenyt, mint például a Loom, a Dropbox vagy Google+. Bár az elvégzett újítások, a video, az iPad és az iPad mini támogatás továbbra sem jelentik azt, hogy lekörözte volna a nagyokat, mégis nagy előrelépésnek számít a felzárkózás útján.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A legfőbb újítást, a videótámogatást már négy hónapja élvezhetik az Androidosok, mostantól pedig az iDevice felhasználók is tölthetnek fel és játszhatnak le videókat, akár 2 GB-os méretben is.

Emellett még pár kisebb kiegészítéssel is bővült az iOS. Ilyen például a "nagy feltöltési mód", amely lehetővé teszi a méretezhető feltöltéseket. Valamint az "automatikus mentés" funkció, amely automatikusan feltölti a már meglévő és a jövőben használt multimédia fájlokat a készülékre.

A szolgáltatás 5GB-ig ingyenesen használható, de azok, akik valóban videók tárolására akarják majd használni, valószínűleg fizetős rendszerben kell, hogy gondolkozzanak, a nagyobb tárhely érdekében.

Amazon, cloud, felhő, iaas, VPS, Loom, Dropbox, 2 GB, tárhely, videó, Android, Google +, iOS, iPad, iPad mini, iDevice, 5GB

 
Támogatott rendszereink