SERVIRA / Felhő hírek / A Google életet lehelt a GCE-be

A Google életet lehelt a GCE-be

Csökkentett árakkal, elérhetővé tette cloud szolgáltatásait a Google. Ezzel egy időben bejelentette, hogy nagyobb megbízhatóságot, és kibővített lehetőségeket is nyújt majd a GCE IaaS.

Miután egy évig teszt-üzemmódban futtatta a szolgáltatását, most szélesebb körben is elérhetővé teszi IaaS (infrastruktúra mint szolgáltatás) szolgáltatását a Google. A Google Compute Engine (GCE) mostantól teljes körű kereskedelmi szolgáltatásként van jelen a piacon.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A Google a szolgáltatási szint megállapodásban (SLA) garantálja, hogy a GCE 99,95%-os elérhetőségét, ez viszont nem fog magasabb árat jelenteni. A GCE hosszú távú projektként épül be a Google stratégiaájába. Brian Goldfarb, a Google cloud platform marketing vezetője hangsúlyozta, hogy igen magas a mércéjük az általános elérhetőséggel kapcsolatban, ennek a szemléletnek köszönheti magas színvonalát a felhőszolgáltatásuk is.

Az újítások között van, hogy a GCE megnövelt natívan futtatható Linux-disztribúciókkal érkezik. Míg a tesztváltozatban csak a Debian és CoreOS volt elérhető, most is kínálatban megtalálható a SUSE Linux és a Red Hat Enterprise (RHEL), valamint a FreeBSD Unix disztribúció is. A csökkentett árak pedig a gyakorlatban 10 százalékos csökkenést jelentenek.

cloud, VPS, felhő, iaas, GCE, Google, ár, csökkenés, Debian, CoreOS, SUSE Linux, Red Hat Enterprise, RHEL, FreeBSD Unix, SLA, Google Compute Engine

 
Támogatott rendszereink