SERVIRA / Felhő hírek / Karácsonyi roham: a felhő lehet a megoldás

Karácsonyi roham: a felhő lehet a megoldás

A tavalyi évhez képest 3 %-os növekedésre számítanak, a szakértők a karácsonyi online vásárlás terén. Hogyan lehet felkészülni a rohamra? A kereskedők számára az egyetlen biztos megoldás, ha megbízható platformra költöztetik a webes üzletüket. Mondjuk felhőbe.

Annak ellenére fog 14%-ról 17%-ra ugrani az online vásárlási kedv, hogy a legtöbb embernek bizonytalan a pénzügyi háttere és, hogy idén rövidebb lesz a vásárlási szezon, mivel egyre többen bíznak meg az internetes felületekben. A lelkesedés annak köszönhető, hogy idő, energia és sokszor pénz is spórolható.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A comScore, a digitális világ fogyasztói szokásait elemző cég szerint a vásárlási szezon egyre inkább kitolódik. Ez különösen igaz az amerikai online vásárlókra. A megkérdezettek  51%-a a nagy hajrában inkább interneten keresztül fog rendelni, ahelyett, hogy a zsúfolt plázákban költené a pénzt. De még az utolsó pillanatban, 23-ára, hétfőre is időzítenek virtuális bevásárló túrákat az amerikaiak.

Nemcsak a kimagasló vásárlási kedv változott az elmúlt időszakhoz képest, hanem a választott felületek is. Eddig a legtöbben laptopjukról vagy asztali gépükről rendeltek, most már egyre népszerűbbek a mobileszközök ezen a téren is.

A tabletek és okostelefonok akkor is jó szolgálatot tesznek, ha valaki bemegy a boltba, leellenőrzi az adott terméket, de inkább online vásárolja meg, mert esetleg nagyobb kedvezményt kap ilyen formában – ahogyan az szokás az USA-ban.

karácsony, comScore, kutatás, cloud, iaas, VPS, felhő, webshop, ></p></div>
<div> </div>

<!--Foot-->
<div class=

Támogatott rendszereink