SERVIRA / Felhő hírek / Flash teszt: ingyen

Flash teszt: ingyen

A Rendszerinformatika Zrt. Magyarországon elsőként helyezte üzembe az IBM FlashSystem storage rendszerét. Most pedig lehetőséget nyújt arra is, hogy a megrendelők ingyenesen teszteljék a Flash gyorsaságát és megbízhatóságát.

Az itthon egyedülállónak számító rendszer gyorsaságáról, megbízhatóságáról, a rugalmasság és a megnövekedett élettartam előnyeiről jobb a saját tapasztalatok alapján ítélni. A Rendszerinformatika éppen ezért exkluzív, ingyenes tesztlehetőséget kínál a partnereinek, ami után a partnerek egyedi, igényeinek megfelelő bérleti megoldásokkal, beruházásmentesen élvezhetik tovább a csúcssebességet.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Azoknak, akiknek még ismeretlen a rendszer, érdemes tudniuk, hogy Flash lényegesen felgyorsítja az adatok elérését, valamint kétdimenziós RAID technológiával dolgozik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hagyományos SAS storage megoldásoknál akár 30X gyorsabb teljesítményre is képes. Míg az SSD-hez képest a Flash 2.5X nagyobb sebességet ér el.

A sebesség addiktív: ha Ön is ezt tapasztalná, a teszt után havidíjas konstrukció keretein belül GB alapon bérelhet igényeinek megfelelően storage rendszerünkben. Ha pedig többre lenne szüksége, egy teljes Flash Storage-ot is a rendelkezésére bocsájtunk.

 
Támogatott rendszereink