SERVIRA / Felhő hírek / Flash: már a Servira.com-on is

Flash: már a Servira.com-on is

A Rendszerinformatika a Servira.com megrendelői számára is elérhetővé tette a flash technológiát. Az IBM tavasszal bemutatott FlashSystem 820 tárolója főleg azok számára lesz hasznos, akik nagy forgalmat bonyolítanak le, egyidejűleg sok kérést szolgálnak ki vagy nagy sebességet igénylő rendszerekkel dolgoznak.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A Flash magyarországi forgalmazója, a Rendszerinformatika mérésekkel igazolta az új technológia hatékonyságát. Ezek alapján bátran kijelenthetjük, hogy a Flash-alapú megoldás minden tekintetben meghaladja a korábbi, merevlemezes társait. A számok magukért beszélnek, a FlashSystem 820 tárolási rendszerenként 12 TB adatot kezel, rendkívül magas másodpercenkénti írás-olvasási műveletre képes ráadásul mintegy 75 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hagyományos merevlemezes tároló. Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a Flash egy olyan tárolási környezetet biztosít, ami a legmagasabb terhelés esetén is megbízhatóan működik.

vps, cloud, iaas, felhő, Flash, IBM, Rendszerinformatika, FlashSystem 820, Servira

A biztonság és a teljesítmény mellett a rendszer sokkal rugalmasabb, valamint hosszabb élettartamú, mint az eddig megszokottak. Meghibásodás esetén a rendszer képes megkerülni a sérült szektorokat, ennek köszönhetően még a tartalék modulok üzembe helyezése után is hosszú ideig üzemképes marad a rendszer.

 
Támogatott rendszereink