SERVIRA / Felhő hírek / Az IBM flash-alapú tárolójával gyorsít a Rendszerinformatika

Az IBM flash-alapú tárolójával gyorsít a Rendszerinformatika

Az IT megoldásokat és online infrastruktúra-szolgáltatásokat kínáló cég az IBM tavasszal bemutatott FlashSystem 820 tárolójával a terhelési csúcsok jobb kezelhetőségére törekszik.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Az IBM idén tavasszal jelentette be nagyvállalati és kiszolgálói környezetbe szánt flash-alapú megoldásait, valamint azt, hogy egymilliárd dollárt költ a flash-alapú technológiák és eszközök fejlesztésére. A magyar éles bevetésre azonban csak nemrég került sor, amikor a számos nagy oldal hosztolását (és naponta több millió látogató kiszolgálását) végző Rendszerinformatika Zrt. úgy döntött, hogy a FlashSystem 820-szal teszi hatékonyabbá a terhelési csúcsok idején történő kiszolgálást.

A FlashSystem 820 tárolási rendszerenként 12 TB adatot kezel, extrém magas másodpercenkénti I/O műveletre képes, a MicroLatency technológiának köszönhetően jelentősen növeli az adatelérés sebességét, és 75 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hagyományos merevlemezes tároló, így olyan tárolási infrastruktúrát biztosít, amely a terhelési csúcsokon is konzisztensen és tervezhetően működik. A Rendszerinformatika fejlesztési igazgatója, Sándor Szabolcs szerint a megoldás jelentős teljesítményjavulást eredményezett, és csökkentette a működési költségeket, a cég ügyfelei a korábbiaknál nagyságrendekkel gyorsabban tölthetnek le tartalmakat a platformról.

A cég egy mérési eredményeket tartalmazó táblázatot is mellékelt, melyen jól látható, hogy a flash-alapú megoldás minden tekintetben lekörözi korábbi, merevlemezes társait.

IT, IBM, Flash, FlashSystem 820, VPS, cloud, felhő, iaas, Rendszerinformatika Zrt., MicroLatency

(Forrás: http://itcafe.hu/hir/ibm_flashsystem_820_rendszerinformatika.html)

 
Támogatott rendszereink