SERVIRA / Felhő hírek / IBM FlashSystem

IBM FlashSystem

A Rendszerinformatika az IBM Flash-alapú tárolójára költöztette digitalis üzleti szolgáltatásait

Az IBM FlashSystem háromszázszor gyorsabban olvas és ír, mint a Rendszerinformatika korábbi tárolói

 

Budapest, 2013. október 29.– Az IT megoldásokat és online infrastruktúra-szolgáltatásokat kínáló Rendszerinformatika Zrt. úgy döntött, hogy IBM Flash technológiával fejleszti számítási teljesítményét, hogy jobban kezelhesse ügyfeleinél a változó terhelési szinteken zajló online forgalmat.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A Rendszerinformatika web hosting platformját számos nagy forgalmat bonyolító weboldal veszi igénybe, mint például hírportálok, sárga oldalak, társkeresők, vagy éppen cégadatbázisok. Vagyis a platformhoz minden nap magyarok milliói csatlakoznak.

“Cégünk számára a teljesítmény a kulcskérdés, hiszen szolgáltatásaink a hét minden napján, szünet nélkül elérhetők”– mondja Sándor Szabolcs, a Rendszerinformatika fejlesztési igazgatója. “Egyenesen létfontosságú, hogy pontosan lássuk előre a terhelési csúcsokat és úgy kezeljük ezeket, hogy a szolgáltatás minőségét illetően ne kényszerüljünk semmilyen kompromisszumra. Az új IBM Flashsystem 820-szal képesek volnánk kiszolgálni a legnépszerűbb magyar hírportálok forgalmát, mondjuk az Indexét, az Origóét és még néhány nagyon látogatott oldalét – egyszerre.”

A Rendszerinformatika az IBM Flashsystem 820-at választotta, hogy hosting környezetében jelentősen fejlessze vele a számítási teljesítményt, és új ügyfelek számára is kínálhasson infrastruktúrát mint szolgáltatást. Az IBM Flashsystem 820 kapacitása lehetővé teszi, hogy tárolási rendszerenként 12 terabyte adatot kezeljen, a MicroLatency™ technológiának köszönhetően pedig jelentősen növeli az adatelérési sebességet, olyan tárolási infrastruktúrát biztosítva, amely a terhelési csúcsokon is kiemelkedő és konzisztens működést biztosít. A telepített megoldés jelentős teljesítményjavulást eredményezett, és csökkentette a működési költségeket. Az új tárolórendszerrel a Rendszerinformatika ügyfelei a korábbiaknál 300-szor gyorsabban tölthetnek le tartalmakat a platformról.

“Az IBM okos számítási megoldásával a Rendszerinformatika lehetőséget kapott arra, hogy alkalmasan kezelje a növekvő adatmennyiségeket, hamar válaszoljon a gyorsan változó piaci helyzetre, és kiszolgálja az ügyfelek új szolgáltatások iránti igényét”– mondja .... az IBM-től. “Az IBM Flashsystem 820 kevesebb, mint 150 W-ot vesz igénybe, vagyis  75 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy átlagos, 12 terabyte-os tároló. Nagy sávszélességet, extrém másodpercenkénti input/output teljesítmény biztosít kivételesen sűrű, 1U storage rendszerekkel – és a látenciában sem kényszerül kompromisszumokra.”

 

Az IBM Magyarország helyi üzleti partnerével, az Avnet Technology Solutions-szel működött együtt a rendszer szállításában és telepítésében.

 
Támogatott rendszereink