SERVIRA / Felhő hírek / A javítások zavarták meg az Outlook 2013 működését

A javítások zavarták meg az Outlook 2013 működését

A Microsoft elismerte, hogy éppen az elvégzett javítások zavarták össze az Outlook 2013 működését. A keddi frissítés után jelentkeztek a problémák, amikor a Microsoft biztonsági frissítéseket végzett a Windows Updateen és a WSUS-on (Windows Server Update Services) keresztül.

A javításnak köszönhetően az Office 2013 nagyobb problémákkal küzdött, mint a frissítés előtt. A Microsoft oldaláról egészen szerda délig kellett várni reakcióra, amikor is elismerték, hogy a frissítés folyamata okozta a zavart a rendszerben. Ezzel együtt megjegyezték, hogy már dolgoznak a korrekción, valamint felhívták a felhasználók figyelmét arra is, hogy minél hamarabb távolítsák el a problémákat okozó frissítést.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A Microsoft bánja bűneit

A KB2817630 névvel illetett patch célja eredetileg az lett volna, hogy a teljesítménnyel és a stabilitással kapcsolatos hibákat korrigálja. Így többek között az Excel, a SharePoint Server és a Lync problémáit. Még konkrétabban például az olyan jól ismert rendellenességeket, mint az Office lefagyása, amikor egy dokumentumot a felhasználók védett módban, a sandbox-ban nyitnak meg. A korrekció elmaradt, a javított verzió helyett a felhasználóknak üres mappákkal kellett szembesülniük. A Microsoft blogbejegyzésben kért elnézést az okozott zavarért, amiben egyúttal leszögezték, hogy folyamatosan dolgoznak azon, hogy visszanyerjék a felhasználók bizalmát.

Office, Microsoft, javítás, Office 2013, Outlook, frissítés,  KB2817630, Windows Updateen, WSUS, Windows Server Update Services, Excel, SharePoint Server, Lync

 
Támogatott rendszereink