SERVIRA / Felhő hírek / Új Nginx Plus Web Szerver

Új Nginx Plus Web Szerver

A Nginx egy új, mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomagot adott ki, ami az olyan kereskedelmi szintű funkciók kiszolgálását célozza, mint például az egészségügyi alkalmazások ellenőrzése, a terheléselosztás valamint a magas szintű rendelkezésre állás.

A Nginx Plus Web szerver a telepítést és a működtetést is megkönnyíti a vállalatok számára. Ez úgy valósulhat meg az új szerver esetében, hogy a fő jellemzőkkel kapcsolatos hibákat a korábbi felhasználók összegyűjtötték, így kiadhatták a jelenlegi, javított változatot. Például a magas rendelkezésre állás és terheléselosztás kiváló működéséhez további nyílt forráskódú megoldások telepítésére volt szükség. Ezek a Varnish cache technológia és a HAProxy nyílt forráskódú terheléselosztó bevezetésével nyerték el végleges formájukat.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Az újítások ellenére továbbra is nyílt forráskódú, szabadon használható szerverről van szó, hiszen a Nginx ezeknek az elkötelezett híve. Gus Robertson, a cég vezérigazgatója így nyilatkozott az újítással kapcsolatban: „Maga a tény, hogy a Nginx továbbra is elsősorban a nyílt forráskódú termékek, projektek fejlesztése és kiadása mellett áll ki, nem jelenti azt, hogy a végeredmény ne lenne minden esetben magas színvonalú modulokkal bővített, amik a kereskedelmi ügyfelek igényeit is kielégítik.”

Nginx Plus Web Szerver, szerver, Nginx, web, iaas, felhő, cloud, VPS, nyílt forráskód, Varnish, HAProxy, nyílt forráskód, Gus Robertson

 
Támogatott rendszereink