SERVIRA / Felhő hírek / Malőr a Microsoftnál

Malőr a Microsoftnál

A SkyDrive, felhő tárhely szolgáltatás és az Outlook.com, üzenetküldő szolgáltatás esetében észleltek kimaradásokat egyes felhasználók amerikai idő szerint 10 órakor augusztus 14-én.

A Microsoft jelentései szerint a két szolgáltatást csak kora délután sikerült stabilizálni. Az Outlook.com esetében a probléma az volt, hogy a felhasználók nem tudták megtekinteni az üzenetek egy részét. Ezen felül a kapcsolati applikációkkal is adódtak gondok: sok esetben elavult elérhetőségek jelentek meg a címtárban. A SkyDrive meghibásodásáról nem szóltak ilyen részletesen a felhasználói tapasztalatok. A Microsoft délutánra ígérte a helyreállítást, arról viszont nem érkezett információ, hogy pontosan hány ügyfelet érintett a kiesés.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A szoftveróriás szóvivője szerint csak kevés érintett használóval kell számolni, de arra törekednek, hogy ők is minél hamarabb élvezhessék a teljes értékű szolgáltatásokat.

Érdekesség, hogy a malőr pár nappal azután, következett be, hogy a Microsoft bejelentette szolgáltatásaik meghaladják a 99,9 %-os rendelkezésre állást az Office 365 felhő programcsomag esetében, amit a vállalkozások az e-mailes üzenetküldés, a kommunikáció és a kapcsolattartás területén használnak.

Microsort, felhő, VPS, cloud, iaas, szoftver, SkyDrive, Office 365, Outlook.com, e-mail, kapcsolat

 
Támogatott rendszereink