SERVIRA / Felhő hírek / Megérkeztek a Samsung multifunkciós nyomtatói

Megérkeztek a Samsung multifunkciós nyomtatói

Nyomtasson egyenesen a felhőkből. Végre Magyarországon is elérhető a Color Xpress sorozat két új tagja: az Xpress C460FW az első, NFC-vel felszerelt multifunkciós nyomtató, valamint a C410W, ami az első NFC-képes színes lézernyomtató. Felhasználói szempontból az újítások azért lehetnek érdekesek, mert lehetővé teszik kiváló minőségű fotók és dokumentumok nyomtatását az okostelefonok segítségével, akár egyenesen a felhőből is.

Az új Color Xpress nyomtatócsalád azokat a felhasználókat célozza, akik otthoni, esetleg kisvállalati környezetben az okostelefonjukat használva szeretnének nyomtatni. Mindkét modell 18 lapot nyomtat percenként fekete-fehérben és 4 lapot színesben. Ezek a gépek a Samsung új filozófiájába illeszkednek, ami a termékpaletta bővítését célozza a kis- és a középvállalkozások számára.  Ráadásul egyszerűbbé teszik a nyomtatást: a gépek vezeték nélkül kapcsolódnak a mobilokhoz, ennek köszönhetően a felhasználók könnyűszerrel tudnak képeket, dokumentumokat, e-maileket vagy weboldalakat nyomtatni.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Alkalmazásfelhő

A mobilalkalmazások még gördülékenyebbé teszik a folyamatot. A Samsung Mobile Print App-pel szinte bármilyen fájltípus kinyomtathat, legyen szó PDF-ről, Excel munkafüzetről vagy PowerPoint bemutatóról. De azok is használhatják a Samsung legfrissebb nyomtatóit, akik nem rendelkeznek NFC-képes okostelefonnal, vagy nem telepítették a Samsung Mobile Print App-et. A Google Cloud támogatás lehetővé teszi, hogy bármilyen okostelefonról bármilyen weboldalt ki lehessen nyomtatni.

A Google Cloud Print egy olyan új technológia, amely nyomtatóit az internethez csatlakoztatja. A Google felhő alapú tecnológiájára épülő Google Cloud Print elérhetővé teszi a távoli nyomtatókat is, akár telefonról, táblagépéről, Chromebookról, számítógépéről vagy bármely más, az internethez csatlakozó eszközről szeretnének a felhasználók csatlakozni.

Sosem volt ilyen egyszerű a telepítés

Az egyszerűség jegyében a Color Xpress termékcsaládot úgy alkották meg, hogy telepítése is olyan egyszerű legyen, mint a használata, az ‘Easy Printer Manager’ alkalmazással az otthoni és kisvállalkozói felhasználók is könnyedén üzembe helyezhetik a gépeket.  Az ‘Eco Gomb’ és az ‘Easy Eco Driver’ funkciók, pedig lehetővé teszik, hogy a telepítés után költséghatékony üzemmódban működjenek a gépek, ennek köszönhetően 20%-kal csökken az üzemeltetési költség.

A Samsung tervezői a színélményen sem spóroltak. Egyedi ReCP (‘Rendering Engine for Clean Page’) technológiája garantálja a felhasználó számára a professzionális minőséget éles képekkel és jól olvasható szöveggel, továbbá a polimerizált toner a feltűnően élénk és színekkel teli nyomtatásért felel.

VPS, felhő, cloud, Samsung, nyomtató, okostelefon, alkalmazás, mobilalkalmazás, applikáció, iaas, Color Xpress, Samsung Mobile Print App, Google Cloud, NFC, Xpress C460FW, C410W, Easy Printer Manager, Eco Gomb, Easy Eco Driver, ReCP, Rendering Engine for Clean Page

 
Támogatott rendszereink