SERVIRA / Felhő hírek / Iskolakezdés a felhők között

Iskolakezdés a felhők között

Ma már a tanuláshoz is elengedhetetlenek bizonyos programok: a szövegszerkesztő, a táblázatkezelő vagy a prezentációkészítő. A szeptemberi iskolakezdés pedig feltartóztathatatlanul közeledik. Mi lenne, ha most a felhőt is bevonnánk a tanévbe?

Az Microsoft Office 365 amellett, hogy tökéletes megoldást nyújt bármilyen tanulással kapcsolatos problémára, a használatával elkészített dokumentumok a felhő segítségével bárhonnan elérhetők. De most még a munka utáni kikapcsolódáshoz is hozzásegíti a felhasználókat, ezzel talán lehet motiválni a kisebbeket is, hogy minél hamarabb végezzenek a leckeírással.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Ugyanis, ha szeptember 28-igy megvásárolják az Office 365 Otthoni Prémium vagy Egyetemista verzióját szeptember 12 havi Xbox Gold Live tagságot kapnak ajándékba. Ennek köszönhetően Xbox konzoljuknak köszönhetően igazi társas kikapcsolódás vár rájuk: korlátlanul kiélvezhetik a többszemélyes online játékmódot, ráadásul másoknál jóval korábban tölthetnek le ingyenes játékdemókat. Az ajánlat azt is lehetővé teszi, hogy a most vásárlók különleges kedvezményekben is részesüljenek. A játékállások mentett változatait a felhő alapú technológiának köszönhetően bárhonnan elérhetik a felhasználók.

Lehet várni az iskolakezdést?

Igazi kellemeset a hasznossal megoldást kínál a Microsoft, aminek köszönhetően kevésbé lesz kiábrándító az iskolapadba való visszaülés. Az Xbox Live és az Office 365-be tartozó Word, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook programok mellett ráadásul a felhasználók 20 Gb-nyi online SkyDrive tárhelyet, valamint havi 60 perc Skype-hívást kapnak a világ bármely részére.

 
Támogatott rendszereink