SERVIRA / Felhő hírek / Hozd a sajátodat!

Hozd a sajátodat!

A Bring Your Own Device, vagy a BYOD jelenség (azaz használd a saját eszközödet) egyre népszerűbb. Az új tendencia egyre inkább elterjedőben van a nagyobb vállaltok körében is, ez viszont a biztonsági megoldások újragondolását teszi szükségessé.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Kényelem a felhasználónak, fejfájás a rendszergazdának

Az IT-biztonságért felelős munkásoknak komoly megmérettetést jelenthet a mobileszközök veszélytelen használatának biztosítása a vállalati körökben. A Cisco nemrég végzett felmérése arra világított rá, hogy habár a legtöbb vezető előnyös változásnak tartja a BYOD jelenséget, tisztában van azzal is, hogy mekkora felelősség ez a biztonsági szakemberek számára.

De az, hogy a munkavállalók a saját eszközeiket használják rendkívül csábító opció, mivel sokkal olcsóbb és növeli a hatékonyságot. A döntést könnyíti meg a Symantec App Center 4.0, ami segíti az IT részleg munkáját, hogy megakadályozzák az adatvesztést és az illetéktelen behatolásokat. Ez a megoldás elérhető a vállalatnál telepített, vagy felhő alapú változatban egyaránt. A Symantec fejlesztése egy csomagba helyezi a mobil alkalmazásokat, ráadásul egyszerű használatot biztosít a rendszergazdák, a fejlesztők és a felhasználók számára egyaránt.

Az App Centerben létrehozható saját vállalati alkalmazás áruház, a rendszergazdáknak elérhető tartalomkezelés, de az alkalmazottak által használt mobileszköz-kezelésre is lehetőség nyílik. Az alkalmazottak mellett más jogosultságokkal rendelkező személyek is megoszthatnak, elérhetnek tartalmakat bizonyos biztonsági keretek között. Így az adott vállalat a saját igényeinek megfelelően, rugalmasan tudja kezelni a beállításokat. Használatával azok is hozzáadhatnak biztonságos alkalmazásokat, akik nem jártasak az IT biztonságban. A rendszergazda létrehozza a szükséges policy-ket, majd hozzárendeli őket az alkalmazásokhoz.

A Symantec App Center automatikusan becsomagolja, frissíti vagy újracsomagolja az alkalmazást.

 
Támogatott rendszereink