SERVIRA / Felhő hírek / Negyven perces kiesés a Google-nél

Negyven perces kiesés a Google-nél

Igaz, hogy csak negyven percre álltak le a Google szolgáltatásai, de a türelmetlen felhasználók azonnali őrjöngésbe kezdtek a Twitteren.

A Google ingyenes, felhő alapú szolgáltatásai, mint a Gmail, a Google Calendar, a Google Drive, a Google Spreadsheets és a Google Docs felmondták a szolgálatot ma reggel a Google's Status Dashboard szerint.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A cég 9:58-kor jelentette a problémát: „Egyelőre nem tudjuk mi okozta a problémát, de már dolgozunk az ügy megoldásán.”

Negyven perccel később már minden működött

A következő bejegyzés, 10:40-kor már arról szólt, hogy elhárították az akadályokat, a szolgáltatások gond nélkül igénybe vehetőek. Szintén ebben elnézést kértek a felhasználóktól a kellemetlenségek miatt és megköszönték a türelmüket. A Google megragadta az alkalmat arra is, hogy kifejtse: számukra a legnagyobb érték a megbízhatóság, ezért folyamatosan dolgoznak azon, hogy egyre jobb rendszereket hozzanak létre.

hírek, felhő, cloud, iaas, vps, google, google mail, gmail, calendar, google calendar, gcalendar, drive, google drive, gdrive

A megható, felhasználó központú megjegyzésen kívül egyéb használható információkat, mint például azt, hogy mi okozta a leállást és, hogy hogyan sikerült újra talpra állítani a rendszert, nem tartották fontosnak megosztani.

A rengeteg magánember és üzleti szintű felhasználó a népszerű közösségi oldalhoz fordult, hogy meggyőződjön róla, nem csak az ő rendszerével van a probléma - ezt követően pedig egy emberként adtak hangot elégedetlenségüknek.

 
Támogatott rendszereink