SERVIRA / Felhő hírek / A mobil felhő térnyerése

A mobil felhő térnyerése

Ön is használ Google alkalmazásokat, Salesforce-t, Quickbooks-ot vagy Dropbox-ot a mindennapi munkája során? Ha igen, akkor tudja, hogy a felhő milyen vonzó opciókat tud kínálni és ezek közül csak egy a könnyen használhatóság.

A mindennapos használatban is hódítanak a felhő alapú megoldások.  A mobil felhő annak köszönheti népszerűségét, hogy egyszerű beüzemelni, használni és ráadásul ingyenes is. Nem kell szakembernek lenni ahhoz, hogy belássuk, ezek milyen előnyökkel járhatnak.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Egyrészt nem kell külön összegeket szánnia a rendszer üzembe helyezésére. Habár nem minden applikáció ingyenes, minden esetben csak azért a szolgáltatásért kell fizetnie, amit valóban használ. Az adminisztrációs díjaktól is búcsút vehet, nem kell fenntartani drága IT-részleget. A mobil számítási felhő lehetővé teszi, hogy adatai teljes biztonságban legyenek, és állandóan rendelkezésére álljanak. Nem szükséges harmadik fél bevonása. A mobil felhők időt takarítanak meg vállalkozásának, mivel bármilyen változás esetén azonnali eredményre számíthat.

A telefon teljes értékű számítógép lett

Alapvetően a mobil felhő a mobil hálózatok és a felhő alapú szolgáltatások kombinációjából született meg. Ez lehetővé teszi, hogy a mobileszközökön használhassuk a felhő előnyeit, és fordítva: a megosztás, a megosztott adatok könnyű elérése és a magabiztosság, hogy ha szüksége van valamire, akkor az csupán egy karnyújtásnyira van. Használata a kis-, a közepes- és a nagyvállalkozások számára is hasznos lehet.

mobil, felhő, cloud, iaas, vps, mobil felhő, mobil cloud, mobile cloud

A fejlesztések koránt sem értek véget, újabb és újabb technológiákat fognak bemutatni a mobil felhővel összefüggésben. Már maga a tény is vonzó, hogy üzleteket köthet meg kényelmesen a kocsijában ülve. A helyhez kötöttség jelentősen csökkenti vállalkozása aktivitását, miért ne változtatna ezen?

 
Támogatott rendszereink