SERVIRA / Felhő hírek / A Microsoft befektet a Foursquare-be

A Microsoft befektet a Foursquare-be

A Microsoft Foursquare befektető lett – adta hírül a The Wall Street Journal. A két vállalat közötti megegyezés értelmében a szoftvervállalat a Foursquare adatait fogja használni a Windows Phone és a Bing nevű szolgáltatásaihoz.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A megegyezés értelmében a Microsoft 15 millió dollárt fog beruházni a Foursquare fejlesztéseibe. A Foursquare vezérigazgatója, Dennis Crowley elmondta, hogy a licencszerződés sokkal mélyebbre megy, mint a szabványos API integrációk megvalósítása. Olyan funkciókat kínál, és olyan hozzáféréseket biztosít majd a Foursquare, mint a valós idejű ajánlások, amelyek még nem szerves részei az API-nak. De Crowley azt is hangsúlyozta, hogy a Microsoft nem lesz exkluzív partnerük: adatokat másoknak is fognak szolgáltatni.

A Foursquare egy blogbejegyzésében így kommentálta az együttműködést: „A közeljövőben tehát, ha  Windows operációs rendszerrel ellátott Microsoft eszközöket használnak, vagy Windows Phone-t, ami a Bing-el fut, akkor a különböző helyeket a Foursquare fogja szolgáltatni.”

Microsoft, Foursquare, szerződés, Windows Phone, Dennis Crowley, API, Bing

 
Támogatott rendszereink