SERVIRA / Felhő hírek / Az IBM frissíti az all-flash tárolókat

Az IBM frissíti az all-flash tárolókat

A változtatásoknak köszönhetően az FlashSystem 840 egy rackbe elfér. Az egy petabyteos storage, alacsony elérési idővel köszön vissza a piacon.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A vállalat a hatodik generációs X Series szervereit gyorsítja memory-channel flash tárolóval. Az adatközponti teljesítmény növelését pedig úgy akarják elérni, hogy egy all-flash SAN tömböt helyeznek el benne. Az IBM célja, hogy az X6 szerverek nagy adatelemzéses feladatokban és felhő-alapú szolgáltatásoknak egyaránt megfeleljenek, valamint a hagyományos adatközponti célokra is.

Minden egyes FlashSystem 840 kétszer akkora, mint a 820-as modell, 2 unit magas, és kétszeres kapacitással rendelkezik (48TB). Az adatok írása 90, olvasása 135 microsecundum késleltetéssel történik, míg a megfelelően konfigurált rendszer akár 1.1 millió IOPS teljesítményre is képes.

A FlashSystem 840 alkalmas másodpercenként 40.000 bankkártya-tranzakció feldolgozására. Az új platform segítheti a vállalkozások és a cloud szolgáltatók munkáját egyaránt. Legyen szó pénzügyi, kereskedelmi vagy egészségügyi megoldásokról. Az orvos területen például ez a fajta tárolási eljárás segítheti a gyors adatelemzést.

Flash, storage, IBM, x6 szerver, FlashSystem, All-Flash, rack, VPS, cloud, felhő, tároló

 
Támogatott rendszereink