SERVIRA / Felhő hírek / Intel Inside már a felhőben is

Intel Inside már a felhőben is

1991-ben az Intel elidnította az Intel Inside programot, melynek köszönhetően a boltokba került számítógépeken - és később laptopokon - egy matrica jelezte már messziról, hogy pontosan milyen processzor felel az adott gép teljesítményéért. A gyártó most ugyanezt a koncepciót vezeti be a felhők világába is.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Az Intel Cloud Technology segítségével a különböző felhő szolgáltatók könnyedén jelezhetik jelenlegi és potenciális ügyfeleik számára, hogy pontosan milyen szerverarchitektúra gondoskodik az általuk igénybe vett felhő teljesítményéről. 

Ellentétben a gyakran olcsóbb megoldást jelentő AMD vagy ARM szerverekkel, az Intel által kínált megoldások nem egyetlen specifikus munkafolyamat hatékony megoldására optimalizáltak: az Intel Cloud Technology minősítéssel rendelkező szolgáltatók az évek során megszokott, Xeon processzorokon alapuló minőséget és megbízhatóságot kínálják ügyfeleiknek, így az új infrastruktúrára történő migrálást követően sem kell attól tartaniuk, hogy az olcsóbb processzorok esetlegesen nem képesek az addig megszokott teljesítménnyel kiszolgálni egyes munkafolyamatokat.

intel, cloud, felhő, xeon, intel inside, intel cloud technology, iaas, vps, intel cloud, intel felhő

 
Támogatott rendszereink