SERVIRA / Felhő hírek / 50 GB-ot ajánl a Box

50 GB-ot ajánl a Box

A Box cloud storage 50 GB-nyi ingyenes tárhellyel vesztegeti meg azokat a felhasználóit, akik kipróbálják az új Apple iOS applikációjukat – jelentette be a cég a napokban.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A felhő alapú tárhely szolgáltató hivatalos blogján jelentette be, hogy azokat a felhasználókat, akik harminc napon belül letöltik a friss Apple iOS applikációjukat, 50 GB-nyi szabad tárhellyel ajándékozza meg. A Box elmondása szerint szakembereik sokat dolgoztak azért, hogy az említett alkalmazás minél gyorsabb legyen és a használata is egyszerűbbé váljon. Az eredmény szerintük magáért beszél: a legjobb tartalmi megjelenítést és gördülékeny működést tapasztalhatnak az iOS készüléket használók.

Ellentétben a többi cloud storage szolgáltatóval, a Box alapjáraton is jóval több, 10 GB-os ingyenes tárhelyet kínál. Ráadásul a bejegyzés még hosszasan tagolja a szolgáltató egyéb érdemeit is. Megkülönbözteti őket a versenytársaiktól az is, hogy eredetileg nem tervezték szolgáltatásaikat fogyasztói felhasználásra. Az üzleti igényeknek megfelelő gyorsaságot és nagyobb biztonságot nyújtanak.

A nagylelkű ajánlat mögött valószínűleg az az ok húzódik, hogy a Box, akárcsak a DropBox vagy más felhő alapú tárhely szolgáltatás, például a SugarSync, a Carbonite vagy a Mozy, rendkívül nagy nyomás alatt van, amióta Google Drive csökkentette az árait 2012-ben.

Box, cloud, felhő, iaas, VPS, storage, 50 GB, Apple, iOS, DropBox, tárhely, szolgáltatás, Google Drive, SugarSync, Carbonite, Mozy

 
Támogatott rendszereink