SERVIRA / Felhő hírek / 2015-re készül el az új Windows

2015-re készül el az új Windows

A hagyományosan évente megrendezett BUILD fejlesztői konferencián fogja majd bemutatni a Microsoft az új Windowst. Ekkor még csak a körvonalait, a végleges változatot csak 2015-ben.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A 2014-es konferenciára ugyan még várni kell, hiszen április 2. és 4. között rendezik majd meg San Francisco-ban, de a jelentkezést és a regisztrációt a napokban nyitották meg. Nem hivatalos források szerint már az idei konferencián is szó lesz a Windows újításairól, annak a körvonalairól, de a végleges verzióval csak 2015-ben fog előrukkolni a Microsoft.

Az új név viszont mindenféleképpen biztos pontnak tűnik: a korábbi tervekkel ellentétben nem Windows 8.2-ként, hanem Windows 9-re keresztelve fog debütálni az operációs rendszer.

Még nem osztottak meg részleteket a tervekkel kapcsolatban, de a cég korábban már megrajzolta a Windows 9 körvonalait. A hírek szerint például a Microsoft a Start menü megújítását tervezi. Valamint azt, hogy a Metro stílusú alkalmazások a klasszikus, tradicionális asztalon is futtathatóvá váljanak.

Lényegében tehát csak találgatni lehet. De ha egy igazi bennfentes véleményére is kíváncsiak, akkor Wes Miller, a kirklandi Direnctions on Microsoft cég munkatársa is megosztotta várakozásait a Windows 9-cel kapcsolatban: "Ha az emberek azt várják a Microsofttól, hogy az főleg az asztali gépekre fog fókuszálni a 2015-ös bemutatással, akkor nagyot kell majd csalódniuk.”

 

 
Támogatott rendszereink