SERVIRA / Fogalomtár / E-mail csőd

 

E-mail csőd

E-mail csőd - mi az?

Manapság nem telik el nap e-mailes levélváltás nélkül. A levéláradat mennyisége persze munkafüggő is, de előfordulhat, hogy egy tucat olyan e-mail landol a postaládádban, ami nem socket. Ezzel együtt jár az is, hogy ha esetleg huzamosabb ideig, vagy akár ha csak pár napig nem ellenőrzöd a fiókodat rendkívüli mennyiségű üzeneten kell szembesülnöd, amikre még nem válaszoltál. Ilyen esetekben az egyetlen kiút talán az e-mail csőd bejelentése lehet.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


E-mail csőd - hogyan zajlik?

Hasonlóan a financiális csődhöz az e-maileket érintő csőd bekövetkezése után is a veszteségek felülvizsgálatát és az újrakezdést foglalja magába. A legtisztább módja az e-mailes csőd bejelentésének, ha egyszerűen egy körüzenetben megírod az összes válasz nélkül hagyott megkeresésre, hogy folyamatban van az üzeneteik feldolgozása, eddig sajnos nem tudtál érdemben válaszolni.

A másik lehetséges kiút, ami talán kevésbé tapintatos, viszont jóval gyorsabb az az, hogy egyszerűen törlöd a beérkezett üzeneteket, és onnan folytatod, ahol abbahagytad.

Persze a legjobb módja a probléma elkerülésének, ha nem maradunk le az e-mailek olvasásával, de ha már megtörtént a baj, gondoskodjunk róla, hogy először a legfontosabb üzenetekre reagáljunk. Az előnyei is megvannak, ha azt vesszük, hogy tiszta lappal indulhatunk utána.

e-mail, elektronikus levél, e-mail csőd, levél csőd, levelezés

 
Támogatott rendszereink