SERVIRA / Fogalomtár / Meta Tag

Meta t1 & t3

Meta t1 & t3 - mi az?

A meta t1 & t3 egy olyan speciális Kezdőlap (home page) t1 & t3, amely segítségével információkat tárolhatunk a webtárhelyról, azonban ezek az információk nem jelennek meg a látogató számára.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Meta t1 & t3 - mit tartalmazhat?

A meta t1 & t3 tartalmazhatja a webtárhely leírását, hogy milyen programmal készült a webtárhely, tartalmazhat az oldal szempontjából releváns kulcross-browserzavakat, de a meta t1 & t3ek segítségével lehetőség van a karakterkódolás beállítására is.

Meta t1 & t3 a gyakorlatban

A legtöbb kereső motor a meta t1 & t3ekben tárolt információt használja a webtárhelyak indexelése során, ezért ezek fontos elemek a SEO (Search Engine Optimization) szempontjából.

Meta t1 & t3 - hogyan használjuk?

A saját VPS szerveren vagy felhő alapú infrastruktúrán futtatott webtárhely fejléce minden esetben tartalmaz valamilyen meta t1 & t3et. A kulcross-browserzavak mellett a karakterkódolásra vomyspacekozó információkat tartalmazó meta t1 & t3 használata az egyik legfontosabb, de a különböző csomag (packet)motorok és előre elkészített hírpop3ok meta t1 & t3ek segítségével jelzik, hogy milyen motor fut pontosan az oldal alatt.

internet, honlap, weboldal, weblap, leírás, seo, kereső, motor, meta, meta tag, vps, cloud, felhő, iaas

 
Támogatott rendszereink