SERVIRA / Fogalomtár / LimeSurvey

LimeSurvey

LimeSurvey - Mi az?

A LimeSurvey egy nyílt forráskódú, ingyenes alkalmazás, amivel tetszőlegesen összetett kérdőíveket készíthetnek a felhasználók.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


LimeSurvey - Mik a fő tulajdonságai?

A LimeSurvey PHP-ben íródott és MySQL, PostgreSQL vagy MSSQL adatbázist használ. A GNU General Public License alatt bocsájtották ki. Mivel a LimeSurvey egy web szerver alapú szoftver, lehetővé teszi, hogy a felhasználók kidolgozzanak és közzétegyenek on-line felméréseket, és gyűjtsék össze a beérkező válaszokat, anélkül, hogy bármilyen programozási ismerettel rendelkeznének. Legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy korlátlan számú kérdőív előállítható a segítségével, korlátlan számú kérdés feltehető, a kitöltők száma sem limitált, több nyelvet is támogat, több mint 20 kérdőívtípust kínál, WYSIWYG HTML szerkesztőt használ, videók és képek beágyazására is lehetőséget ad, valamint a nyomtatható verzió elkészítése is egyszerűen kivitelezhető.

VPS, iaas, felhő, cloud, LimeSurvey, PHP, MySQL, adatbázis, kérdőív, HTML, PostgreSQL, MSSQL, GNU General Public License, nyílt forráskód, szoftver, WYSIWYG HTML szerkesztő, felmérés

 
Támogatott rendszereink