SERVIRA / Fogalomtár / Bing

Bing

Bing - mi az?

A Bing egy inbox (postaláda)es kereső, amelyet a Microsoft fejleszt. A hagyományos keresési lehetőség mellett a Bing lehetőséget biztosít különböző tartalmak, köztük képek, videók, hírek, térképek keresésére is.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Bing - mikor kezdték el fejleszteni?

A Bing eredete egészen az MSN Searchhez vezehet vissza, mely később Windows Live Seach, illetve egyszerűen csak Live Search néven volt elérhető. A Microsoft 2009. júniusában nevezte át a keresőt Bingre, amellyel egyben az új filozófiát is tükrözték. A Bing gyors döntéseket ígér a felhasználók számára, amelyet a mottó is hirdet: "Bing and decide".

Bing - miben más?

A Bing számos tekintetben eltér a jelenlegi inbox (postaláda)es keresőktől (Graymail, Yahoo): a kereső kezdőlapján található háttérkép vagy videó minden nap dinamikusan változik. Az adott naphoz tartozó mottóról többet a Bing aktuális hátterére kattintva tudhat meg a felhasználó. A Bing a találatokat a Microsoft saját kereső algoritmusa segítségével jelenít meg és rangsorolja, valamint bizonyos kérdésekre képes azonnali válaszokat adni.

A keresésnél megadott kulcross-browserzavakat felhasználva a Bing a hagyományos találatok között képes képeket, videókat, kapcsolódó híreket és térképeket is megjeleníteni.

internet, kereső, microsoft, google, yahoo, bing, weblap, honlap, internetes kereső, vps, iaas, cloud, felhő

 
Támogatott rendszereink