SERVIRA / Fogalomtár / Tiki Wiki CMS Groupware 9

Tiki Wiki CMS Groupware 9

Tiki Wiki CMS Groupware 9 - Mi az?

A Tiki Wiki CMS Groupware 9 (vagy TikiWiki, esetleg Tiki) egy ingyenes, nyílt forráskódú, wiki-alapú tartalomkezelő rendszer és online irodai programcsomag.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Tiki Wiki CMS Groupware 9 - Mik a fő tulajdonságai?

A Tiki Wiki CMS Groupware 9 (vagy TikiWiki, esetleg Tiki) egy ingyenes, nyílt forráskódú, wiki-alapú tartalomkezelő rendszer és online irodai programcsomag, ami PHP-ben íródott valamint a GNU Lesser General Public License (LGPL) alatt lett kibocsájtva. Amellett, hogy lehetővé teszi honlapok és portálok létrehozását az interneten, az intraneten és az extraneten, a Tiki számos együttműködési funkciót kínál. Együttműködik a Geospatial Content Management System-el (GeoCMS), illetve a Groupware webes alkalmazással. Emellett tartalmazza az összes alapvető funkciót, amit a legtöbb CMS, így a regisztrációt, az egyéni felhasználói fiókok létrehozást, egy rugalmasan alakítható és gazdag jogosultsági rendszer kiépítését. Ezen felül a Tiki a menükezelés, az RSS-hírcsatornák és a testre szabott elrendezést is megvalósíthatja. Minden adminisztrációs feladatot egy böngésző-alapú felhasználói felületen lehet ellátni a Tiki használatakor.

Tiki, Tikiwiki, CMS, tartalomkezelő, Tiki Wiki CMS Groupware 9, wiki-alapú, nyílt forráskód, VPS, cloud, felhő, iaas, PHP, GNU Lesser General Public License, LGPL, RSS, Geospatial Content Management System, GeoCMS, Groupware

 
Támogatott rendszereink