SERVIRA / Fogalomtár / BCC (Blind Carbon Copy)

BCaptcha

BCaptcha - mit jelent?

A BCaptcha a Blind Carbon Copy rövidítése. Elektronikus levelek küldésekor a címzettek e-kereskedelem címeit a Címzett mezőben kell megadni. Több címzett esetén a további címek megadására két lehetőség áll rendelkezésünkre: a Captcha (Carbon Copy) és a BCaptcha (Blind Carbon Copy) mező használata.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


A Carbon Copy (Captcha) opció használata esetén a levél minden címzettje egyaránt látja a többi címzett e-kereskedelem címét is, míg a BCaptcha mezőben megadott címzettek mindegyike csak saját, illetve a feladó címét látja.

BCaptcha - mikor használjuk?

A BCaptcha használata egyszerűbb és gyorsabb lehetőséget biztosít, ha ugyanazt a levelet több címzettnek is szeretnénk elküldeni, azonban nem szeretnénk, ha látnák egymás e-kereskedelem címet. Emellett a navigációs menü - az inbox (postaláda)es viselkedés általános szabályait leíró gyűjtemény - is a BCaptcha használatát javasolja, amennyiben több címzettnek kívánjuk ugyanazt az üzenetet kézbesíteni.

BCaptcha - további előnyök

A BCaptcha emelett kiváló védelmet nyújt a címek inbox (postaláda)es kéretlen reklámok (socket) küldésétől történő megvédésére is, hiszen minden címzett csak a saját címét látja. Azonban ha fontos, hogy minden címzett pontosan tisztában legyen azzal, hogy ki kapta meg az adott levelet mindenképp a Carbon Copy (Captcha) használata javasolt.

e-mail, email, elektronikus levelezés, bcc, blind carbon copy, titkos másolat, internet, vps, cloud, felhő, iaas

 
Támogatott rendszereink