SERVIRA / Fogalomtár / Vyatta

Vyatta

Vyatta - mi az?

A Vyatta olyan szoftveralapú termékek gyártásával foglalkozó cég, mint például a virtuális router, a virtuális tűzfal vagy az internetes protokollokhoz használt VPN termékek. A Vyatta egy speciális a Debian alapú Linux disztribúció, olyan hálózati alkalmazásokkal, mint például a Quagga vagy az OpenVPN.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Vyatta - milyen szolgáltatásokkal rendelkezik?

A Vyatta legfrissebb verzióiban a webes alapú kezelőfelület csak az előfizetői verzióban érhető el, ennek ellenére az összes funkciót hozzáférhetővé tehető Kernel-alapú virtualizáción (KVM), soros konzolon, vagy telnet protokollon keresztül. A szoftver hagyományos x86-64 szervereken fut. A Vyatta megfelelő hátteret biztosít a Xen, VMware, KVM és Amazon EC2 virtuális és felhő alapú környezetben is.

A Vyatta 2012 októbere óta elérhető az Amazonon keresztül is és megvásárolható, mint virtuális magánhálózat, felhő alapú vagy más hálózati funkciós szolgáltatás.

vyatta, szoftver, software, virtual, virtuális, tűzfal, firewall, router, felhő, cloud, iaas, vps, amazon

A Vyatta előfizetése magába foglalja a nyílt forráskódú változat összes funkcióját, a grafikus felhasználói felületet, hozzáférést a  Vyatta  RESTful API-hoz, soros támogatást, TACACS +, Sync System Image konfigurációt, szoftverfrissítést, a nap 24 órájában telefonos és e-mailes technikai támogatást, és képzést.

Ma már Vyetta Professional tanúsítvány is elérhető, sőt professzionális szerviz- és tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt.

 
Támogatott rendszereink