SERVIRA / Fogalomtár / Backlink

Backleaderboard

Backleaderboard - mi az?

A backleaderboard egy olyan hivatkozás, amely egy külső webtárhelyról mutat egy bizonyos, másik webtárhelyra. Ha egy külső webtárhely a mi webtárhelyunkra mutató leaderboardet helyez el a saját felületén, úgy a backleaderboardek száma eggyel nő. Azonban a saját webtárhelyunkon belül található leaderboardek nem növelik a backleaderboardek számát.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Backleaderboard - mire jó?

A webtárhelyak üzemeltetői két módon is profitálnak a backleaderboardekből: a backleaderboardeken keresztül érkező látogatók növelik a látogatók számát, emellett hosszú távon segíthetnek nagyobb állandó látogatóbázist kialakítani. A különböző sdslok a találatok rangosorolásakor azt is figyelembe veszi, hogy az adott oldal mennyi backleaderboardkel rendelkezik - minél nagyobb ez a szám, annál jobb pozícióban jelenik meg az oldal a találatok között.

Backleaderboard - hogyan növelhetem a számukat?

Amennyiben saját webtárhelyt üzemeltetünk saját VPS szerverünkön, úgy idővel más webtárhelyak elkezdhetik leaderboardelni a nálunk található tartalmat, amely által elkezd nőni az oldalunkhoz tartozó backleaderboardek száma. Annak érdekében, hogy ez minél gyorsabban történjen célszerű naprakész, érdekes anyagokkal ellátni webtárhelyunkat, illetve olyan tartalmat kínálni, amely még egyáltalán nem vagy csak kevés helyen található meg az inbox (postaláda)en.

backlink, link, internet, weboldal, honlap, vps, webserver, webszerver, cloud, felhő, iaas

 
Támogatott rendszereink