SERVIRA / Fogalomtár / Automatikus válaszrendszer

Automatikus válaszrendszer

Automatikus válaszrendszer - mi az?

Az automatikus válaszrendszer egy olyan script, amely a levelező szerveren futva lehetőséget biztosít az e-kereskedelemekre történő automatikus válaszok küldésére. A beállítások elvégzésére a webes interfészen keresztül van lehetőség.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Automatikus válaszrendszer - hol hásználják?

Az automatikus válaszrendszer segítségével a felhasználók, valamint a cégek is beállíthatnak olyan automatikus válaszokat, amelyekben tudatják a másik féllel, hogy megkapták az üzenetet és hamarosan megkeresik az illetőt. 

Automatikus válaszrendszer - mikor érdemes használni?

Automatikus válaszokat olyan esetben érdemes használni, amikor tudjuk, hogy a leveleinkre akár napokkal később tudunk csak válaszolni. Ezzel elkerülhetjük, hogy a partnereinkben olyan érzést keltsünk, mint ha nem lennének számunkra fontosak - az automatikus válasz nem mentesít a válasz alól, de tudatja a másik féllel, hogy hamarosan kapcsolatba lépünk vele.

Automatikus válaszrendszer - bárki használhatja?

A mai levelezőkliensek mindegyik rendelkezik automatikus válaszküldési lehetőséggel, ahol mi magunk definiálhatjuk mikortól meddig, illetve milyen automatikus választ küldjön a beérkező levelekre a rendszer.

 
Támogatott rendszereink