SERVIRA / Fogalomtár / SpamTitan

SpamTitan

SpamTitan - mi az?

A SpamTitan a SpamTitan Technologies által fejlesztett, nagyvállalati szintű e-mail biztonsági szoftver. A SpamTitan segítségével hatékonyan lehet szűrni az e-mailben terjedő spam üzenetek, valamint a különböző malware, trójai és egyéb vírusos tartalmakat is.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


SpamTitan - hogyan működik?

A 2006-ban megjelent SpamTitan ma három különböző formában érhető el: ISO, VMware ESX / ESXi és on Demand (felhő alapú).

SpamTitan ISO

A SpamTitan ISO egy teljesértékű SpamTitan operációs rendszer és szoftvercsomag, amely képfájlként ingyenesen letölhető. A telepítés során felülírja az addigi operációs rendszert, amely által az adott számítógép egy dedikált SpamTitan e-mail központtá válik.

SpamTitan VMware ESX / ESXi

A SpamTitan WMware egy olyan operációs rendszer és szoftvercsomag, amelyet kifejezetten VMware ESX / ESXin történő futtatásra terveztek. VMware ESX / ESXi használata mellett bármilyen szerveren futtatható a SpamTitan, függetlenül az adott gép virtuális rendszerétől.

SpamTitan on Demand

A SpamTitan Aplliance on Demand egy olyan felhő alapú megoldás, amelynek segítségével igény esetén azonnal elérhető a vállalat szűmára egy dedikált SpamTitan szolgáltatás, a felhőn keresztül. A SpamTitan on Demand segítségével a SpamTitan minden szolgáltatása elérhető anélkül, hogy telepíteni kéne bármilyen szoftver.

SpamTitan - hogyan vehetem igénybe?

Ha szeretné, hogy levelezését a SpamTitan megoldása védje a spam üzenetektől, valamint az e-mailen keresztül terjedő vírusoktól, malware-ektől és adathalász üzenetektől, úgy igény szerint biztosítjuk a használatához szükséges feltételeket.

 
Támogatott rendszereink