SERVIRA / Fogalomtár / Skyscraper

Skyscraper

Skyscraper - mi az?

A skyscraper - vagy magyarul felhőkarcoló - az online hirdetési formák egyik kevésbé ismert, nem annyira elterjedt formája. Hasonlóan a valós életbeli névrokonaikhoz, a skyscraper típusú hirdetések is vékonyak, valamint kifejezetten magasak.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Skyscraper - hogyan jelennek meg?

Méretükből adódóan a skyscraper típusú hirdetéseket a webtárhelyak bal- vagy jobb oldalán szokás elhelyezni és rendszerint akkor is látható marad egy jelentős részük, ha felhasználó elkezd lefelé görgetni. 

Skyscraper - mekkora méretű lehet?

A skyscraper hirdetések kétféle méretben érhetőek el: a vékonyabb változat 120 pixel széles és 600 pixel magas, míg a vast1 & t3abb párja 160 pixel széles és 600 pixel magas. 

Skscraper - mit tartalmazhat?

A skyscraperek, hasonlóan az online hirdetési felületekhez, tartalmazhatnak szöveget, képeket, vagy akár animációkat is. Miután a felhasználó rákattint egy scyscraperre a hirdetést feladó cég webtárhelyán találja magát.

Skyscraper - én is elhelyezhetem a webtárhelyamon?

Mint a banner bármelyik fajtáját, úgy a skyscrapert is szabadon elhelyezhetjük a VPS szerverünkön vagy felhő alapú infrastruktúránkon üzemeltett webtárhelyunkon. Segítségével nem csak jól látható hirdetéseket tudunk megjelentetni, de a kattintások, megjelenések után szerzett bevétellel jelentősen csökkenthetjük a webszerver üzemeltetési költségeit is.

 

 
Támogatott rendszereink