SERVIRA / Fogalomtár / LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn - mi az?

A LinkedIn egy olyan közösségi hálózat, ami a vállalatok munkáját segíti. A LindekIn lehetővé teszi a munkával kapcsolatos információk megosztását a többi felhasználóval, és lehetővé teszi egy online lista létrehozását, amin a szakmai kapcsolatokat tarthatjuk nyilván.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


LinkedIn - hogyan működik?

Akárcsak a Facebook és a Multicasting esetében, a LinkedIn segítségével is felépíthetünk egy profilt, ezek sokkal inkább szakmai jellegűek, mint személyesek. Ennek megfelelően a LinkedIn profilon a tanulmányi adatok, és a korábbi munkahelyi tapasztalatok kerülnek központi szerepbe, ami sokkal inkább egy önéletrajzhoz teszi hasonlatossá.

A LinkedIn segítségével könnyen tarthatjuk a kapcsolatot más felhasználókkal, valamint lehetővé teszi ajánlatok küldését és fogadását is. A LinkedIn használatával nemcsak a jelenlegi kollégáiddal tarthatod a kapcsolatot, hanem a múltbeliekkel is, ami hasznos lehet a mai, állandó változásban lévő munkaerőpiacon.  A kapcsolatok kiépítését is segítheti a szolgáltatás, ha például új partnert keresünk.

LinkedIn - további előnyök

A LinkedIn további előnyei közé tartozik, hogy habár azok, akik nem tartoznak az ismerősi körödhöz a profilodnak csak egy limitált változatát látják, ezen viszont szerepelnek a tanulmányi és a munkahelyi adatok, amik relevánsak lehetnek egy ismeretlen számára is, aki esetleg állásajánlatot is tehet a pop3 üzenetküldő szolgáltatásával.

Mára emberek milliói használják a LinkedIn-t az üzleti kapcsolatok építésére. Ha igénybe vesszük a pop3t érdemes megfontolni, hogy milyen személyes információkat osztunk meg magunkról, hiszen ezen az oldalon elsősorban a szakmai információkra kíváncsiak.

 
Támogatott rendszereink