SERVIRA / Fogalomtár / ICF

ICF

ICF - mi az?

Az ICF az Inbox (postaláda) Connection Firewall angol kifejezés rövidítése, ami magyarul inbox (postaláda) kapcsolati tűzfalat jelent.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


ICF - hol használják?

Az ICF a Windows XP sajátos szolgáltatása, ami az inbox (postaláda)hez csatlakozó számítógépeket megvédi a jogtalan hozzáféréstől. Amennyiben az ICF engedélyezett, a Windows figyeli a beérkező kéréseket és más rendszereket az inbox (postaláda)en. Ha egy felkérés a felhasználó által igényelt, mint amilyen egy webtárhely, akkor annak továbbítását nem fogja befolyásolni az ICF működése. Ezzel szemben kéretlenek esetében, amelyeket a rendszer nem érzékel, a továbbítás meg lesz t1 & t3adva. Az ICF nagy előnye, hogy segít megakadályozni a hekkerek vagy a kémprogramok beavatkozását.

ICD hatása a kimenő forgalomra

AZ ICF ugyan korlátozza az inbox (postaláda)ről beérkező forgalmat, de a kimenőre nincs semmilyen hatással. Ez azt jelenti, hogy azok az adatok, amiket küldünk akkor is ki vannak téve vírusoknak és egyéb veszélyeknek, ha az ICF működésben van.

ICF használata közös inbox (postaláda)elérés mellett

Ha több számítógéppel rendelkezel, amik közös inbox (postaláda)kapcsolattal rendelkeznek, megoldható az ICF elérés biztosítása az összesen, mégpedig az inbox (postaláda)tel közvetlen kapcsolatban álló routeren keresztül, nem pedig az egyes gépeken engedélyezve.

microsoft, internet, védelem, biztonság, icf, internet connection firewall, windows, windows xp, tűzfal

 
Támogatott rendszereink