SERVIRA / Fogalomtár / Kezdőlap (home page)

Kezdőlap (home page)

Kezdőlap - mi az?

A home page kifejezés a webtárhelyak kezdőlapját jelenti. Általában a home page az az oldal, ami egy webmester megnyitásakor alapértelmezett esetben megjelenik a látogatók számára.


vps, cloud és cloudhosting kedvező áron!

felhő, cloud, iaas, vps, akció, kedvező, olcsó, konfiguráció


Kezdőlap - mit érdemes elhelyezni rajta?

A kezdőoldal általában a céggel, vállalattal, vagy épp az adott webhellyel kapcsolatos alapvető információkat tartalmaz. Például a http://www.servira.com/ címet beírva a Servira kezdőlapján találjuk magunkat. Emelett léteznek olyan megoldások is, ahol a kezdőlap az oldal.hu/index.htm vagy oldal.hu/index.kezdőlap (home page) címen érhető el.

Emellett rengeteg embernek van személyes kezdőlapja, amit saját igényeidnek megfelelően tudsz beállítani. Tehát a kezdőlap kifejezés ilyen értelemben is használható.

Kezdőlap - mi szükséges hozzá?

Ahhoz, hogy létrehozhassuk és publikáljuk saját kezdőlapunkat nincs másra szükség, mint egy virtuális szerverre, valamint azon egy webszerver alkalmazás futtatására. A kezdőlap elkészítése, valamint a szerver konfigurálása után az inbox (postaláda)en keresztül bárki könnyedén megtekintheti azt.

internet, weboldal, weblap, honlap, kezdőlap, kezdő oldal, home page, index, webszerver, webserver, iaas, felhő, cloud, vps, servira

 
Támogatott rendszereink